Doi oameni au murit şi 11 au ajuns la spital, după un accident care a declanşat planul roşu de intervenţie pe o şosea din Dolj. Microbuzul cu care călătoreau s-a răsturnat într-o curbă, în momentul în care un cauciuc a explodat. Şoferul n-a mai avut timp de reacţie. Printre victime, sunt şi o fetiţă de doi ani şi alţi doi adolescenţi.

Pe mijlocul şoselei de la marginea localităţii Pieleşti, din Dolj, medicii şi pompierii aleargă între 11 victime. Pentru două femei - de 27, respectiv 52 de ani - nu mai pot face nimic. Impactul le-a ucis pe loc.

Articolul continua dupa recomandari

Într-o curbă, microbuzul în care erau a scăpat de sub control după ce o roată a explodat. A izbit de un cap de pod şi, după o cursă de câteva zeci de metri, s-a răsturnat. Şoferul nu-şi revine din şoc.

Microbuzul plin cu 12 pasageri circula dintre Slatina spre Craiova. Printre călători erau şi trei copii, cel mai mic, de doar doi ani.

Chiar dacă martorii susţin că o anvelopă explodată a produs accidentul, poliţiştii iau în calcul şi alte variante. Au deschis deja un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală.