Victimele accidentului în care a fost implicat un microbuz, duminică, la ieșirea de pe autostradă, la Bascov, plecau la muncă în Cehia. În urma impactului violent cu un stâlp de electricitate, o tânără de 33 de ani a fost transportată în comă la spital.

În microbuzului care nu este înmatriculat in România se aflau 8 pasageri, oamenii plecând la muncă în Cehia, după sărbători.

Articolul continua dupa recomandari

Victimele accidentului de microbuz de la Bascov plecau la munca in CehiaVezi 5 imagini în Galerie

La ieșirea de pe autostradă, șoferul a pierdut controlul volanului, a lovit parapetul de protecție și a ajuns pe un teren viran, izbindu-se de un stâlp de electricitate. 

"Microbuzul cu 8 pasageri se deplasa de la Pitești către Serbia, locul de munca al ocupantilor autovehiculului. Șoferul nu a adaptat viteza, a lovit parapetul de protecție și a ajuns pe un teren viran, izbindu-se de un stâlp de electricitate. 

Victimele accidentului de microbuz de la Bascov plecau la munca in CehiaVezi 5 imagini în Galerie

În urma accidentului, șapte persoane au fost rănite. Dintre acestea, o tânără de 33 de ani este în stare gravă, fiind transportată în comă la spital.

Femeia stătea pe partea dreaptă a microbuzului în locul în care autovehiculul s-a izbit de stâlp, a declarat", a declarat Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al IPJ Argeș.

După accident, șoferul a declarat că nu și-a dat seama că se termină autostrada.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.