Tânăra de 33 de ani transportată în comă la spital după un accident petrecut, pe 6 ianuarie, la Bascov, când un microbuz cu 8 pasageri a ieșit de pe autostradă și s-a izbit într-un stâlp de electricitate, a murit.

Alina Turcanu, mamă a patru copii, se ducea la muncă în Cehia, alături de alți șapte oameni, după perioada Sărbătorilor. La ieșirea de pe autostradă, la Bascov, șoferul a pierdut controlul volanului, a lovit parapetul de protecție și a ajuns pe un teren viran, izbindu-se de un stâlp de electricitate

Articolul continua dupa recomandari

Imagini de la accidentul de la Bascov, de pe 6 ianuarieVezi 6 imagini în Galerie

În urma accidentului, șapte persoane au fost rănite. Alina stătea pe partea dreaptă a microbuzului, chiar în locul în care autovehiculul s-a izbit de stâlp, și a suferit răni grave, fiind transportată în comă la Spitalul județean din Pitești.

Patru copii mici au rămas orfani de mamă

Alina Turcanu pleca la muncă în Cehia, pentru a le asigura un trai mai bun celor patru copii minori.

Alina avea două fete și doi băieți. Cel mai mic dintre ei are 8 ani.

Alina Turcanu, care a murit dupa accidentul de la Bascov, era mama a patru copiiVezi 6 imagini în Galerie

După accident, șoferul a declarat că nu și-a dat seama că se termină autostrada, însă, potrivit unor martori, bărbatul ar fi adormit la volan.

O apropiată a Alinei Turcanu a declarat, pentru observator.tv, că șoferul era la al doilea transport București - Cehia într-un interval de doar câteva zile. Pe data de 4 ianuarie efectuase un transport București - Cehia, după care pe data de 6 ianuarie s-a întors în România și, în momentul accidentului, pleca din nou spre Cehia.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.