Un tânăr de 24 de ani, tatăl a doi copii, nu a avut nicio şansă în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Stau mărturie imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona unde a avut loc impactul. Bolidul condus de Mario Iorgulescu zboară pe şosea fără să ţină cont de semnele de circulaţie. Unchiul victimei a fost martorul întregului accident. Atenţie, imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

Cu doar câteva secunde înainte de impactul fatal, mașina condusă de Mario Iorgulescu trece în viteză pe Şoseaua Chitilei. Semafoarele par să indice culoarea verde pentru pietoni, semn că fiul preşedintelui LPF ar fi trecut pe roşu.

Articolul continua dupa recomandari

Şoferul din cealaltă maşină, un tânăr de 24 de ani, tatăl a doi copii, nu a avut nicio şansă. A murit pe loc în impact. Scenele cumplite s-au derulat sub ochii rudelor victimei. Băiatul, de 24 de ani, se întorcea de la un priveghi. Era singur în maşină, iar unchiul lui îl urma îndeaproape dintr-un alt autoturism.

Eu mergeam în spatele lui la vreo 200 de metri. Am văzut cum a venit o mașină cu o viteză neimaginabilă. Pur și simplu a intrat în el frontal. v - unchiul victimei

Acul vitezometrului arăta 240 km/h

Mario Iorgulescu a supraviţuit impactului. Bolidul de 250 de mii de euro pe care îl conducea de mai puţin de o săptămână i-a salvat viaţa, spun specialiştii.

La 130 de kilometri la oră, distanță de frânare pe care mașină o parcurge este de peste 160 de metri, până când se oprește. Este o adevărată mașină de circuit, o adevărată mașină de curse - Sorin Ene, pilot

Martorii susţin că vitezometrul arăta 240 de kilometri pe oră. Mai spun că, din lateral un autoturism ar fi ieşit în calea lui Mario Iorgulescu pe prima bandă din Şoseaua Chitila. Ar fi fost momentul în care fiul şefului LPF a tras de volan. Din cauza vitezei, a pierdut bolidul de sub control, a lovit un scuar de pe mijlocul şoselei şi a intrat frontal în maşina care venea din sens opus.

Gino Iorgulescu: "Suntem copleșiți de lacrimi și de durere"

Conducătorul auto nu a putut fi testat la față locului nici pentru consumul de alcool nici pentru consumul altor substanțe pentru că starea acestuia de sănătate nu permitea - Andra Arsintescu, subinspector de poliție

Într-un comunicat de presă, preşedintele Ligii de Fotbal şi soţia lui şi-au exprimat regretul pentru cele întâmplate

"Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital. Suntem copleșiți de lacrimi și de durere" - comunicat familia Iorgulescu

Mario Iorgulescu a ieșit din comă

Tânărul de 24 de ani a ieşit din comă, au anunţat astăzi medicii de la Elias. Poliţtii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, dar mario Iorgulescu nu a fost pus încă sub acuzare. Se aşteaptă încă rezultatele testelor antidrog şi a probelor biologice pentru a vedea dacăera sub influenţa unor substanţe interzise atunci când a urcat la volan.

Mario Iorgulescu este un cunoscut iubitor al maşinilor puternice. Fotografiile de pe reţelele de socializare îl arată deseori la volanul unor bolizi cu sute de cai putere.

În 2016, fiul preşedintelui LPF a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce, împreună cu mai mulţi prieteni, ar fi sechestrat şi torturat un bărbat care nu i-ar fi achitat o datorie. Prima instanţă l-a achitat. Următorul termen de judecată este pe 18 septembrie.

Nu este singurul accident în care caii putere şi inconştienţa întunecă mintea şoferilor. Anul trecut, acest tânăr de 20 de ani îşi testa maşina proaspăt primită. A pierdut controlul volanului, s-a răsturnat şi a ucis două persoane aflate pe marginea drumului. În 2011, Andrei Andronie a spulberat două vieţi după o noapte petrecută în club.