Un accident mortal s-a produs lângă Petrova, în Maramureș, unde două mașini s-au ciocnit frontal, de Rusalii. O fată de 12 ani și o femeie au murit, iar alte 4 persoane au fost rănite.

Tragedia s-a consumat pe drumul care leagă localitățile Petrova și Leordeni din Maramureș.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit martorilor, 2 mașini s-au ciocnit frontal și au fost distruse de impact. Izbitura a avut un efect devastator pentru cei aflați în automobile.

O fată de 12 ani a murit, la fel și o femeie de 40 de ani. Alte 4 persoane au fost rănite. Două dintre victime, aflate în stare gravă, au fost descarcerate.

”Mergeam cu mașina din localitate Leordina spre Petrova, la un moment se opresc mașinile din fața mea, pe avarii, mă opresc si eu si vad accidentul. Accident frontal, morți răniți, țipete, într-un cuvânt ,,groază" . Eram aproape, mă gândeam că putea intra masina pe contrasens și să dea in mine, Doamne fereste! Ieși din casă și nu știi dacă te mai întorci”, a scris un martor la accident, pe Facebook.

Polițiștii care anchetează accidentul mortal nu au precizat, deocamdată, cum s-a produs accidentul și încă nu au stabilit cauzele tragediei.