Un accident violent s-a produs în Târgu Jiu și i-a avut ca protagoniști pe doi șoferi ale căror mașini au fost distruse. Viețile a șase persoane au fost puse în pericol. Polițiștii locali spun că șoferii făceau liniuțe.

Impactul între cele două mașini s-a produs vineri noaptea pe Bulevardul Constantin Brâncuși, în centrul orașului Târgu Jiu.

Articolul continua dupa recomandari

Conform polițilștilor locali, cei doi șoferi ar fi făcut liniuțe, iar cursa lor ilegală s-a sfârșit dezastruos. Șase persoane aflate în cele două mașini au fost transportate la spital. Una dintre ele a fost găsită încarcerată de către polițiștii locali și cei municipali din Târgu Jiu.

Cele două automobile, unul dintre ele BMW, au fost distruse în impact.

Reacția IPJ Gorj

Polițiștii de la IPJ Gorj au venit ulterior cu detalii despre accidentul produs în cursul nopții, dar nu au confirmat faptul că șoferii se întreceau într-o cursă ilegală.

”Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr, de 23 de ani, din comuna Bengesti Ciocadia în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Constantin Brâncuși, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns  pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Târgu Jiu. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorilor auto, precum și a altor patru tineri cu vârste cuprinse între 16 și 36 de ani, pasageri în cele două autovehicule. Răniții au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, spun cei de la IPJ Gorj.

Polițiștii locali citează în schimb inclusiv martori din zonă, care spun că șoferii ar fi făcut liniuțe. Cei doi conducători auto au fost testați cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ.

Conform anchetatorilor, cu puțin timp înainte de accident, un alt șofer din Târgu Jiu a fost amendat cu 500 de lei pentru că făcea drifturi în parcarea din Piața Centrală a orașului.

- Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de corespondentul Observator în Gorj, Diana Speretoiu.