Au fost flăcări pe şosea la Işalniţa, în Dolj, unde un motociclist a murit după o ciocnire violentă cu un autoturism. Maşina şi motocicleta au luat foc, după impact.

Un motociclist, în vârstă de 26 de ani, a murit, duminică, după ce a intrat într-o maşină în care se aflau două persoane. Accidentul a avut loc pe E79, în dreptul localităţii Işalniţa, judeţul Dolj. Cele două persoane aflate în autoturism au fost rănite. După impact, atât motocicleta, cât şi maşina au luat foc.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 7 imagini în Galerie

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, duminică, un autoturism şi un motociclist se deplasau pe E79 dinspre Craiova spre Işalniţa. La un moment dat, autoturismul a încercat să facă stânga spre un ştrand, însă motociclistul se încadrase pentru a efectua depăşirea, intrând astfel în maşină.

Vezi 7 imagini în Galerie

"Un autoturism și un motociclist se deplasau pe E79 dinspre Craiova spre Ișalnița. Autoturismul a încercat să facă stânga spre ștrand, însă motociclistul se încadrase pentru a efectua depășirea. În urma impactului a rezultat decesul motociclistului și rănirea a altor 2 persoane din auto, acestea fiind conștiente.", a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj, citat de craiovaforum.ro.

Vezi 7 imagini în Galerie

La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi un echipaj al Serviciului Judeţean, solicitându-se ulterior şi elicopterul SMURD.

În urma impactului, autoturismul și motocicleta au luat foc.

"La sosirea echipajului de pompieri ardeau și autoturismul și motocicleta. La fața locului erau trei victime dintre care una încarcerată în autoturism. După evaluare s-a constatat că două victime sunt conștiente și cooperante și vor fi transportate la spital iar cea de-a treia decedată", a menționat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj Tania Vîlceanu, pentru craiovaforum.ro.

Victima decedată este conducătorul motocicletei. De asemenea, una dintre persoanele care se aflau în maşină este în stare gravă şi urmează să fie preluată de elicopterul SMURD pentru a fi transportată la spital.