Un grav accident rutier s-a produs în Cluj, între Luna și Luncani. Circulaţia în zonă este blocată. Trei persoane au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit frontal.

Accident oribil de de circulație, duminică după-amiază, pe DN15 (E60) Turda – Târgu Mureş, între localităţile Luna şi Luncani. 

Articolul continua dupa recomandari

Două mașini s-au ciocnit frontal, în urma impactului fiind rănite trei persoane, una având nevoie de ajutorul echipei de descarcerare.

Accident grav în Cluj, între Luna și Luncani

"O autospecială cu modul de descarcerare a intervenit pentru extragerea unui bărbat, de 60 de ani, dintr-un autoturism avariat într-un accident rutier care a avut loc astăzi, între localitățiile Luna și Luncani, în jurul orei 15.10. Pompierii au decopertat autovehiculul și au extras persoana blocata din autoturism utilizand KED-ul special și au predat-o echipajului SAJ. 

Au fost consultate medical de echipajele SAJ încă două persoane, dintre care o femeie de 60 de ani care fost transportată la spital", au transmis reprezentaníi Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza accidentului, circulația a fost pe ambele sensuri.