Accident cumplit, în această dimineață, la intrare în Huedin! Trei oameni au murit şi alţi doi au fost răniţi după ce maşinile în care erau s-au izbit frontal. Accidentul a fost produs de un şofer, fost poliţist, care a intrat pe contrasens şi a spulberat autoturismul care venea din faţă. 

Şoferul vinovat este un fost poliţist dat afară din sistem pentru comportament inadecvat. Tânărul, fiul fostului şef de la cercetări penale şi al secretarei poliţiei din Huedin, a intrat în atenţia presei locale după ce a fost filmat la finalul lunii august în timp ce zace inconştient lângă un autoturism.

Articolul continua dupa recomandari

S-a vehiculat la acel moment că fie era într-o stare avansată de ebrietate, fie sub efectul unor substanţe interzise. În această dimineaţă, bărbatul, care era cu împreună cu doi amici în maşină, a intrat pe contrasens într-o curbă şi a izbit frontal o automobil în care erau alte două persoane.

Impactul a fost atât de puternic, încât unul dintre autovehicule a fost aruncat de pe carosabil, iar motorul a zburat din interiorul caroseriei. Şoferul vinovat şi cei din autoturismul care circula regulamentar au murit pe loc. Ceilalţi doi pasageri din maşina care a provocat accidentul au suferit răni grave şi au ajuns la spital. Nu îşi amintesc ce s-a întâmplat pentru că dormeau în momentul în care s-a produs tragedia.