Un tânăr de 19 ani este autorul accidentului mortal produs vineri seara în apropiere de localitatea Hosman, informează presa locală din Sibiu. Alături de el, în mașină, se mai aflau doi adolescenți, în vârstă de 16 și 17 ani. Doar minorul de 16 ani a scăpat cu viață. Bărbatul aflat în celălalt autoturism, un sibian de 74 de ani, a decedat în urma impactului.

Trei persoane au murit în accidentul produs pe DJ 106, la ieșirea din localitatea sibiană Hosman.

Articolul continua dupa recomandari

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că șoferul unui autoturism, în vârstă de 19 ani, a pătruns pe contrasens pe fondul vitezei excesive și a intrat în coliziune cu mașina condusă de un bărbat în vârstă de 74 de ani.

Două persoane au murit pe loc în urma impactului frontal, din cauza rănilor incompatibile cu viața. Doi adolescenți din Ilimbav/ Marpod, singurii care au supraviețuit impactului inițial, au fost transportați de urgență la spital.

Accident în SibiuVezi 3 imagini în Galerie

IPJ Sibiu - În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul ca şoferul unui autoturism, în vârstă de 19 ani, pe fondul vitezei excesive a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un auto condus de un sibian de 74 de ani. În acelaşi autoturism cu tânărul de 19 ani se mai aflau doi tineri, în vârstă de 16 şi respectiv 17 ani. Toţi sunt din Ilimbav / Marpod (n.r. județul Sibiu).

Din nefericire, tânărul de 17 ani, care se afla într-o stare critică - inconștient și intubat - a murit la vineri seara, deși medicii au depus tot efortul pentru a-l salva. 

Contactat de publicația Sibiu Independent, Nicolae Țiban, primarul comunei Marpod, a anunțat că se află la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu pentru a afla starea rănitului.

Accident în SibiuVezi 3 imagini în Galerie

"Am aflat despre tragicul accident și chiar acum mă aflu la urgențe pentru a afla starea rănitului. Tinerii sunt vecini cu mine", a declarat primarul din Marpod, cu o voce îndurerată.

La fața locului au intervenit două autospeciale SMURD, autospeciala de salvare victime multiple, autospeciala de stingere cu modul de descarcerare precum și două ambulanțe SAJ Sibiu, a precizat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.