Accident grav pe Drumul Județean 106, în apropiere de localitatea Hosman din Sibiu. Două persoane au murit pe loc, iar o a treia la spital, după ce două mașini s-au izbit frontal.

Update ora 21:30 - ​Impactul a fost devastator. Autoturismele s-au rupt pur și simplu în bucăți. Doi pasageri au murit pe loc, iar un al treilea s-a stins la spital în urmă cu puțin timp.

Articolul continua dupa recomandari

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul ca şoferul unui autoturism, în vârstă de 19 ani, pe fondul vitezei excesive a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un auto condus de un sibian de 74 de ani. În acelaşi auto cu tânărul de 19 ani se mai aflau 2 tineri, în vârstă de 16 şi respectiv 17 ani. Toţi sunt din Ilimbav/ Marpod", a transmis, vineri seară, IPJ Sibiu.

Știre inițială:

La sosirea echipajelor de salvare SMURD și SAJ, doi pasageri nu mai prezentau semne vitale din cauza rănilor incompatibile cu viața. Alte două persoane, între care un adolescent de 17 ani în stare critică, intubat și inconștient, au fost transportate la spital.

Mașini rupte în bucăți în Sibiu, după un impact frontalVezi 2 imagini în Galerie

IPJ Sibiu a precizat, imediat după intervenție, că traficul în zonă este complet blocat, poliţiştii cercetând pentru a stabili modul în care s-a produs accidentul.