O tânără gravidă e în comă şi a pierdut sarcina, lovită de un şofer beat, la Sibiu. Femeia e încă în sala de operaţii, la aproape 4 ore după impactul dintre maşina ei şi cea a bărbatului băut.

Accidentul s-a produs în dimineaţa de duminică, puţin după ora 4, la intrare în municipiul Sibiu, în zona sensului giratoriu de la intersecția cu DN 1 și strada Doamna Stanca, din Șelimbăr. Evenimentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. 

Articolul continua dupa recomandari

Șoferul care a produs accidentul are 34 de ani și este din Sibiu. Acesta era băut și a avut o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Două tinere, pasagere în autoturismul nevinovat, au fost transportate la spital. 

"Un echipaj de pompieri din cadrul ISU Sibiu a intervenit pentru descarcerarea a două femei, care au necesitat și asistență medicală. Una dintre ele, în vârstă de aproximativ 25 ani este în stare comatoasă. Ea este însărcinată, a fost intubata și transportată la spital de către echipaj Smurd. Cealaltă este conștientă, policontuzionata, are 17 ani și a fost preluată și transp la spital de către un echipaj Saj." spun cei de la ISU Sibiu.

Corespondentul Observator la Sibiu a aflat că tânăra de 25 de ani era însărcinată în două luni şi a pierdut sarcina, ea fiind la ora 8 încă în sala de observaţii, cu prognostic rezervat.