Şapte copii plecaţi în excursie au ajuns la spital, dupăc e microbuzul în care se aflau s-a izbit de un autoturism, pe o şosea din Timiş. Un microbuz care transporta 17 copii de la Liceul Vlad Țepeș din Timișoara a fost implicat într-un accident rutier petrecut pe centura Lugojului. 

Potrivit primelor informații oferite de autorități, accidentul a avut loc între microbuzul care transporta elevi și un autoturism. Șoferul autoturismului a fost rănit ușor. Elevii care se aflau în microbuzul școlar mergeau în excursie la Cluj.

Articolul continua dupa recomandari

Șapte copii au fost transportați, până acum, la spital. La fel și șoferul autoturismului implicat în accident. Autoritățile anunță că nu sunt persoane încarcerate, doar răniți ușor și cu atac de panică.

Cei 17 elevi care se aflau în microbuz erau însoțiți de două cadre didactice. În autoturism se afla o singură persoană.

Autoritățile au intervenit cu trei autosanitare SMURD tip B, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, dar și cu o autospecială de transport persoane şi victime multiple. La fața locului au sosit și trei ambulanțe.

Din primele informații venite din partea polițiștilor de la fața locului, șoferul microbuzului a încercat efectuarea unei manevre de întoarcere neregulamentară, moment în care un tir a intrat în coliziune cu acesta și l-a proiectat într-un alt autoturism.