Accident grav la Timişu de Sus. Trei autoturisme implicate, trei victime au ajuns la spital. Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, sâmbătă dimineaţă, pe DN 1, în zona localităţii braşovene Timişu de Sus, din cauza unui accident rutier. 

Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, pe DN1 (E60) Braşov - Predeal, la kilometrul 150, în zona localităţii braşovene Timişu de Sus, a avut loc un accident în care au fost implicate două autoturisme. Din această cauză, traficul rutier se desfăşoară pe un fir, alternativ.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 3 imagini în Galerie

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu, a precizat pentru News.ro că, potrivit primelor informaţii de la faţa locului, trei persoane au fost rănite.

De asemenea, Infotrafic anunţă că sâmbătă dimineaţă pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa şi A4 Ovidiu – Agigea, pe DN39(E87) Mangalia – Constanţa, DN5 (E85) Bucureşti – Giurgiu şi DN1 (E60) Ploieşti - Braşov circulaţia rutieră se desfăşoară fără probleme.

Totuşi, având în vedere că pe sensul către litoral al Autostrăzii Soarelui valorile de trafic sunt crescute, şoferii sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă sporită, să utilizeze luminile de întâlnire şi pe timpul zilei şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele din faţă, pentru a nu fi implicaţi în accidente rutiere.