O familie a fost aruncată de o camionetă în faţa unei basculante, la Corneşti, în Gorj. Tatăl a fost luat de elicopter, în comă, mama şi băiatul de 8 ani sunt în spital. Trei mașini s-au ciocnit pe raza comunei Bălești. 

Primele verificări arată că trei persoane au fost rănite, una dintre ele fiind în comă. "O autoutilitară condusă de un bărbat de 33 ani, din Motru, pe DN67 Cornești, nu a păstrat o distanța corespunzătoare în mers față de autoturismul din față, condus de un bărbat de 37 ani, din Mătăsari, a intrat în coliziune cu acesta și l-a proiectat pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu o autobasculantă condusă de un bărbat de 36 ani, din Târgu-Jiu.", sună comunicatul Poliţiei.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 4 imagini în Galerie

În urma impactului, conducătorul auto din autoturismul proiectat pe contrasens, o femeie de 37 ani și un minor de 8 ani, din același auto au suferit leziuni, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Toţi sunt din aceeaşi familie şi tatăl a intrat în comă şi a fost luat de elicopterul SMURD.

Circulația rutieră a fost dirijată de polițiști pe un singur sens. "S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Una din cele trei victime ale accidentului, șoferul, a intrat în comă, urmând sa fie transportată la Craiova.", a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Vezi 4 imagini în Galerie