Cu puţin timp înainte ca maşina cpndusă de Adelina să cadă în apă, în lacul Ghioroc, tânăra a postat un mesaj teribil pe contul personal de facebook. Pasionată de cai putere, fata şi-a găsit sfârşitul tragic într-un accident în care a murit şi una dintre prietenele sale, Laura.

Alături de doi băieţi, cele două au făcut duminică seara o plimbare cu BMW-ul condus de Adelina. Scăpată de sub control, maşina a căzut într-o râpă adâncă şi apoi în apele lacului Ghioroc, din Arad. Băieţii au reuşit să iasă singuri din autoturism şi să se salveze, dar pentru Adelina şi Laura nu s-a mai putut face nimic.

Articolul continua dupa recomandari

Cei patru au petrecut ziua de duminică pe malul lacului, la plajă, iar Adelina a postat cu cteva zeci de minute înaitne de nenorocire o fotografie pe contul de facebook. Şi-a schimbat şi coperta paginii personale, mesajul fiind unul legat de pasiunea sa pentru maşini.

"Reguli pentru pasageri: 1. Nu ţipa!, 2. Nu atinge butoanele!, 3. Ţine-te bine!", este mesajul care însoţeşte imaginea unui BMW tunat. Cumva, premonitoriu, dacă ne gândim la faptul că fata şi-a condus prietenii spre o dramă.

Şi Laura a postat o fotografie pe contul personal în ziua accidentului. Ea e pe bancheta din spate a unei maşini, cel mai probabil chiar cea în care şi-a gîsit sfârşitul, iar descrierea pozei este "Summer vibes".

Patru echipaje de pompieri, unul de descarcerare, scafandrii și două echipaje SMURD au intervenit la accidentul de pe Lacul Ghioroc, din Arad, unde un BMW condus de o tânără, în care se mai aflau doi băieți și o fată, a plonjat în apele lacului.

Băieți au reușit sa iasă din mașină, însă cele doua fete au fost scoase de echipajele de scafandrii. Pentru cele doua fete, medicii au efectuat manevrele de resuscitare. Ele au fost transportate la spital, unde au murit, după aproximativ 2 ore și jumătate, în ciuda eforturilor medicilor.