Un bărbat din judeţul Cluj a fost, aseară, la un pas de moarte, chiar pe trecerea de pietoni! Camerele de supraveghere au surprins momentul în care a fost lovit de o maşină şi aruncat câţiva metri. Omul a ajuns la spital după impactul violent. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, aşteaptă să treacă autobuzul şi traversează în fugă strada, pe trecerea de pietoni. O maşină îl loveşte cu viteză, în plin. La volan era un tânăr de 23 de ani, care n-ar fi apucat să-l vadă pe băbat. 

Articolul continua dupa recomandari

Accidentul s-a petrecut în localitatea Gilău, de lângă Cluj-Napoca, acolo unde locuiesc atât victima, cât şi şoferul. Chiar dacă vinovat legal este doar tânărul de la volan, poliţiştii îi sfătuiesc şi pe pietoni să traverseze cu atenţie, să se asigure şi mai ales să nu alerge pe şosea. Liniile trasate pe asfalt nu sunt o garanţie pentru viaţă. 

Victima a ajuns la spital cu fractură de bazin.

Şoferul este cercetat pentru vătămare din culpă. Statisticile arată că doar în judeţul Cluj, un pieton e lovit în fiecare zi de o maşină.