Accident cumplit, în această dimineaţă, în localitatea Fersig, Maramureş. Un tânăr de 20 de ani a murit pe loc după ce BMW-ul pe care îl conducea a fost lovit de tren.

Nenorocirea s-a produs în această dimineaţă, alarma fiind dată la 112 la ora 7.11.

Articolul continua dupa recomandari

Din primele informaţii, un tânăr de 20 de ani a murit după ce mașina la volanul căreia se afla a fost spulberată de un tren, la intersecția unui drum comunal cu calea ferată.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș a declarat că șoferul nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată, maşina fiind luată în plin de trenul accelerat Baia Mare – București.

Accident cumplit, în această dimineaţă, în localitatea Fersig, MaramureşVezi 4 imagini în Galerie

Şoferul BMW-ului a murit pe loc, la Fersig

Pottrivit axanews.ro, respectiva trecere peste nivel cu calea ferată este semnalizată numai cu Crucea Sfântului Andrei, nu și cu semnale acustice și luminoase.

"Un tânăr de 20 de ani din localitatea Fersig a decedat după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de trenul accelerat Baia Mare – București pe DC 65 în localitatea Fersig care intersecta calea ferată", a spus Meteș.

Un tânăr de 20 de ani a murit pe loc după ce BMW-ul pe care îl conducea a fost lovit de trenVezi 4 imagini în Galerie

Tânărul era singur în mașină, iar accidentul a avut loc pe fondul ceții intense de la acea oră.

În urma impactului extrem de violent, şoferul a fost proiectat în afara BMW-ului, rănile suferite fiind incompatibile cu viața.