Un accident şocant a avut loc luni seara pe DN7, lângă Nădlac. Un tânăr de 26 de ani e în comă, după un impact frontal între două maşini. Imaginile de la locul dezastrului sunt teribile.

Unul dintre cei doi șoferi implicați în evenimentul rutier, un tânăr de 26 de ani, din Nădlac, se află în stare gravă, fiind transportat la Spitalul Clinic Județean Arad în urma accidentului. Tânărul a suferit un traumatism toraco-abdominal, multiple fracturi la coaste și stern și a fost supus unei intervenții chirurgicale din cauza rupturii de splină. 

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Arad "luni seara, în jurul orei 23:45, un tânăr de 26 de ani, din Nădlac, în timp ce conducea un autoturism pe DN7, din direcția autostrăzii A1 spre Nădlac, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Craiova."

Pentru scoaterea tânărului din Nădlac din autoturism a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare. Șoferul celuilalt autoturism a suferit o luxație de șold și contuzii la genunchi și cot, rămânând sub supraveghere la secția Ortopedie din cadrul Spitalului Clinic Județean Arad.

Știrile Antena 1 Observator sunt și pe Instagram, Youtube și Facebook