O familie din Dâmboviţa a fost la un pas de moarte, sâmbătă seară. Părinţii şi cei doi copii mergeau pe şosea cu o căruţă nesemnalizată. Nu purtau veste reflectorizante, iar tatăl era băut. În întunericul nopţii şi pe o ceaţă groasă, un tânăr şofer a lovit violent atelajul din spate. În impact, căruţa a fost pur şi simplu spulberată. Toţi cei patru membri ai familiei au ajuns la spital.

Un morman de fiare şi bucăţi de lemn. Atât a mai rămas din atelajul izbit violent de un autoturism care circula pe acelaşi sens. Aproape de localitatea Colacu, şoferul a observat prea târziu căruţa pe şosea şi nu a mai putut evita impactul. Urmele se văd pe şosea.

Articolul continua dupa recomandari

Un impact aproape imposibil de evitat. Deşi pe drum judeţean, atelajul se deplasa fără niciun mod de a-şi semnala prezenţa. Doi părinţi şi doi copii mici se aflau în căruţă.

Şoferul şi prietenul său au scăpat teferi, deşi maşina e avariată serios. Însă, toţi cei patru membri ai familiei au ajuns la spital cu multiple traumatisme. Tatăl a fost testat cu aparatul etilotest, iar poliţiştii au depistat că era şi băut - 0,90 la mie alcool pur în aerul expirat. Un dosar penal a fost deschis acum în acest caz.