Accident cumplit la Tileagd, în Bihor, produs joi seara. Un mort, doi copii şi tatăl lor, încarceraţi, după ce un BMW a intrat într-o camionetă plină cu lemne.

Un bărbat a murit şi patru persoane au fost rănite într-un accident produs joi seară pe DN 1, în comuna Tileagd, între un BMW şi o autoutilitară, traficul fiind blocat în zonă.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit maiorului Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, accidentul a fost semnalat la ora 19,45, pe DN 1, în localitatea Tileagd, între un autoturism BMW şi o autoutilitară (o dubiţă). Şoferul autoturismului a suferit leziuni mortale iar patru persoane din autoutilitară, între care şi doi copii, au fost rănite.

Bărbatul de la volanul autoturismului, singur în maşină, a fost găsit în stare de inconştienţă de medicii sosiţi la faţa locului, fiind nevoie de intervenţia echipajelor speciale de descarcercare pentru a fi scos din autovehicul.

'La faţa locului au fost mobilizate patru echipaje de pompieri militari, cu o autospecială de descarcerare grea din cadrul Detaşamentului nr. 1 de pompieri Oradea, o autospecială de descarcerare din substaţia Aleşd, o altă autospecială cu apă şi spumă, paramedicii subunităţii Aleşd, un echipaj de terapie mobilă şi două echipaje ale Serviciului Ambulanţă', a precizat Roşca.

Pompierii militari şi echipajele medicale au acţionat pentru a scoate din autoutilitara grav afectată cele patru victime, doi adulţi şi doi copii, de 9 şi 11 ani.

'Din nefericire, bărbatul din autoturism a fost declarat decedat. Cele patru din autoutilitare sunt conştiente, li s-a acordat ajutor medical şi urmează să fie transportate la spital pentru îngrijiri', a spus Camelia Roşca.