Accident cu un microbuz în care erau 15 persoane, la Iaşi. S-a activat codul roşu de intervenţie. Accidentul a avut loc în urmă cu puţin timp. Presa din Iaşi scrie că e cel puţin un mort.

Din primele informaţii, un autoturism şi un microbuz în care se aflau 15 persoane s-au ciocnit. Şoferul autoturismului implicat ar fi murit pe loc.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 6 imagini în Galerie

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean de Poliţie (IPJ) Iaşi au precizat marţi că un nou impact violent a avut loc pe un drum din judeţ. „Din primele informaţii reiese faptul că un autoturism s-a izbit frontal de un autocar, în care se aflau 15 persoane. Din câte se pare, în autoturism se afla doar şoferul. La faţa locului s-au deplasat echipajele de Poliţie, urmând a stabili cauzele producerii accidentului rutier”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi au menţionat că au activat Codul roşu de intrvenţie, fiind vorba despre 16 persoane implicate, în total, în acest accident. „Iniţial am activat Codul roşu de intervenţie. Mai apoi, s-a constatat că, dintre cele 14 persoane din autocar, doar una este rănită, este vorba despre şofer. În ceea ce îl priveşte pe şoferul autoturismului, acesta prezintă leziuni incompatibile cu viaţa. La faţa locului s-au deplasat şi echipajele medicale. În accident a mai fost implicat şi un microbuz, cu zece persoane, dar care nu au păţit nimic”, a afirmat Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi. 

Tot marţi, trei oameni au murit într-un alt accident din Iaşi, în care au fost implicate trei autoturisme.