Doi tineri turiști au fost loviţi de o maşină, în timp ce traversau pe trecerea de pietoni, în zona campingului Soleil din Năvodari.

Șoferul a dispărut de la locul accidentului, dar a fost găsit beat și drogat în camera de hotel unde era cazat.

Articolul continua dupa recomandari

Cele două persoane lovite de maşină sunt un tânăr de 20 de ani, din Olanda și o tânără de 18 ani cu dublă cetățenie româno – olandeză, care s-au angajat în traversarea străzii, trecerea de pietoni, din stânga conducătorului auto.

După producerea accidentului rutier, șoferul a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție.

La scurt timp, polițiștii au identificat mașina, dar și locul unde se afla șoferul, un bărbat de 31 de ani din București. Acesta, după accident a mers la hotelul unde se afla cazat, unde a şi fost găsit. 

Polițiștii rutieri au stabilit că bărbatul se afla sub influenta băuturilor alcoolice – 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean Constanța, pentru recoltarea de probe biologice de sânge. Cu această ocazie s-a stabilit că respectivul consumase și substanțe cu efect psihoactiv.

Șoferul este cercetat pentru conducere sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere sub influența substanțelor cu efect psihoactiv.