Trei persoane au fost rănite după ce un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens pe strada Liviu Rebreanu din Capitală.

O fetiţă de 5 ani a fost grav rănită şi transportată la spital cu fractură.

Articolul continua dupa recomandari

Şoferul a pierdut controlul volanului în încercarea de a vira la stânga şi a intrat pe contrasens, pe strada Liviu Rebreanu din Capitală. O fetiţă de 5 ani a fost transportată la spital cu fractură la genunchi, iar tatăl său cu fractură de gleznă.

Potrivit Brigăzii Rutiere, şoferul în vârstă de 65 de ani a încercat să vireze la stânga la intersecţia străzii Liviu Rebreanu cu Bd. Nicolae Grigorescu, însă a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat pe scuarul ce desparte sensurile de circulaţie. Şoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Trei persoane au fost rănite în urma accidentului, printre care şi o fetiţă de 5 ani, care a fost transportată, însoţită de mama ei, la spital.

Atenţie, imagini needitate, care pot afecta emoţional.

Tatăl său a fost şi el dus la Spitalul Bagdasar Arseni pentru o fractură de gleznă. O altă fată de 14 ani a fost lovită, însă a refuzat transportul la spital, nefiind grav rănită.

Potrivit ISU, la faţa locului au fost trimise cinci echipaje SMURD.