Accident groaznic în Bihor, la Borod, după ce un TIR a spulberat două autoturisme. În urma impactului, o persoană a murit, iar patru au fost rănite. 

Echipajele de prim-ajutor au intervenit n această dimineaţă, pe DN 1, între Topa de Criş şi Borod, unde a avut loc un accident grav, în care au fost implicate două autoturisme şi un TIR.

Articolul continua dupa recomandari

În urma impactului extrem de violent, un bărbat a murit.

Accident groaznic în Bihor, la Borod, după ce un TIR a spulberat două autoturismeVezi 4 imagini în Galerie

"Accidentul a fost sesizat la ora 5.54, prin numărul unic 112, apelantul sesizând că sunt şase persoane implicate aflate în trei autovehicule, două autoturisme şi un autocamion, moment în care ISU Crişana a mobilizat la faţa locului trei echipaje de pompieri militari. Din cadrul staţiei Aleşd s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o ambulanţă B2 (paramedici) şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă. De la Oradea s-a deplasat echipajul de terapie de intensivă mobilă al SMURD şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean", a precizat pentru presa locală maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Un mort şi patru răniţi în accidentul din Borod

Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au acordat primul ajutor celor cinci persoane rănite în accident.

"Dintre persoanele rănite, una, un bărbat, se afla în stop cardio respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar din nefericire fără rezultat. Persoana a decedat", a precizat reprezentanta ISU Crişana.

Accident groaznic în Bihor, la Borod, după ce un TIR a spulberat două autoturismeVezi 4 imagini în Galerie

Celelalte patru persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii şi tratamente, una în "cod galben" medical, mai precis cu traumatisme şi contuzii, şi două în "cod verde", adică având răni uşoare.

Comisarul şef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, a confirmat că în accident au fost implicate două maşini şi un autotren (TIR).

De la producerea accidentului traficul pe DN1 în acea zonă este blocat pe ambele sensuri, fiind formate cozi de maşini şi TIR-uri care aşteaptă finalizarea cercetărilor la faţa locului.