Accident teribil cu un autocar în care erau 52 de pasageri din Ucraina, la Baldovineşti. Cinci persoane au fost rănite luni dimineaţă în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar înmatriculat în Ucraina, produs pe DN 2 B, la ieşire din localitatea brăileană Baldovineşti.

Din primele informaţii furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Braila, colonel Ştefan Stoian, cinci persoane au fost rănite în urma impactului dintre un autocar si un autoturism, la ieşire din Baldovineşti,pe DN 2 B.

Articolul continua dupa recomandari

Trei dintre victime au rămas incarcerate. Este vorba despre şoferii celor două autovehicule şi despre încă o persoană din autoturism, care este înmatriculat în Galaţi.

La faţa locului s-au deplasat o autospcecială de stingere incendii, un echipaj de descarcerare si un echipaj SMURD.

Toate cele cinci persoane rănite au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila în timp ce echipajul medical prezent la faţa locului consultă restul persoanelor pentru a vedea în ce stare sunt.

În autocar, care este din Ucraina, erau 51 de persoane, iar în autoturismul înmatriculkat în Galaţi două persoane.

La faţa locului sunt aşteptate două autobuze de la societatea de transport local din Braila care să I preia pe pasagerii din autocar şi să îi transporte într-un loc unde să li se ofere adăpost, dat fiind că în zona în care s-a produs accidentul vântul bate cu putere

Traficul pe DN 2 B, la ieşire din Baldovineşti, este blocat.