Un accident foarte grav a avut loc pe un drum judeţean din Arad. Doi bărbaţi au pierit carbonizaţi, după ce maşina în care se aflau a intrat cu viteză într-un stâlp de înaltă tensiune, pe care l-a rupt pur şi simplu în două. 

Şoferul maşinii, au aflat poliţiştii, nu avea dreptul să conducă maşina, permisul fiindu-i anulat pentru consum de alcool la volan. 

Articolul continua dupa recomandari

Este vorba despre doi bărbați, unul din Sântana, iar celălalt din Curtici. Cel din Sântana, în vârstă de 24 de ani, se numește Ghiță Cadaru și a servit, încă de la vârsta de 19 ani, ca pompier voluntar în cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al orașului Sântana.

Cealaltă victimă este un bărbat în vârstă de 35 de ani din Curtici, pe nume Florin Popovici, care lucra la Compania de Apă Arad. Acesta a lăsat în urmă o soție și doi copii de aproximativ doi și patru ani.

După impact, autoturismul s-a aprins instantaneu ca o torţă, iar cei doi nu au avut nicio şansă să scape din capcana de foc.

Şoferul conducea cu permisul suspendat, au descoperit poliţiştii. Cumnatul său era, de câţiva ani, pompier voluntar.

Reamintim că  2 oameni au murit carbonizaţi într-un cumplit accident rutier produs în județul Arad, între orașele Sântana și Curtici. Tragedia s-a produs pe DJ 792C, în jurul orei 20.30.

Un autoturism marca Opel, în care se aflau două persoane, a fost implicat într-un grav accident rutier și s-a răsturnat în afara șoselei. În urma accidentului, mașina a fost cuprinsă de flăcări, iar din nefericire cei doi oameni aflați în interior nu s-au putut salva.