Grav accident rutier, între un autobuz cu pasagei şi un autocamion, pe un drum judeţean din Arad. Patru persoane au fost rănite, dintre care una ar avea picioarele amputate. Elicopterul SMURD şi mai multe ambulanţe au fost trimise la locul accidentului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, accidentul a avut loc în jurul orei 16.30, pe DJ 682, în zona localităţii Satu Mare, comuna Secusigiu.

Articolul continua dupa recomandari

Un autobuz cu pasageri a intrat în coliziune cu un camion cu basculantă, iar în urma accidentului au fost rănite patru persoane - trei pasageri din autobuz şi şoferul camionului.

Vezi 3 imagini în Galerie

Una dintre victime, potrivit primelor informaţii ar avea picioarele amputate, este în stare foarte gravă şi a fost preluată de elicopterul SMURD.

”Sunt patru victime, din care două încarcerate. Au fost trimise la faţa locului elicopterul SMURD, două autospeciale de descarcerare, o unitate SMURD, două ambulanţe, o autospecială de stingere cu modul descarcerare, doi ofiţeri şi zece subofiţeri”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca.

În autobuz se aflau şase pasageri şi şoferul.

Sursă: News.ro