Un accident rutier cumplit a avut loc pe un drum judeţean din Arad, unde un autobuz cu muncitori s-a izbit puternic de o basculantă. Coliziunea a avut loc la 40 de kilometri de Arad şi s-a soldat cu cinci răniţi şi un mort.

ISU Arad a publicat primele imagini, de la operaţinea de descarcerare a victimelor.

Articolul continua dupa recomandari

Autobuzul transporta muncitori de la o fabrica din oras, iar în drum spre casa a intrat in plin in basculanta, intr-o curba din localitatea Satu Mare. In momentul impactului, in autovehicul erau 6 oameni - cinci pasageri si soferul - despre care oamenii spun ca ii place sa circule cu viteza.

Potrivit ultimelor informaţii, soferul autobuzului a intrat in curba cu viteza si a patruns pe contrasens, intr-o curba. Ghinionul a facut ca din partea opusa sa circule o balculantă.

Unul dintre pasagerii din autobuzul care a fost implicat într-o coliziune cu un camion, în judeţul Arad, a decedat în spital, iar alte patru persoane sunt internate cu răni grave, au anunţat poliţiştii.

Se continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, fiind deschis un dosar de cercetare penală in rem pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă.