Accident violent pe A1, în judeţul Sibiu. Sunt cinci victime, între care şi un copil de doar doi ani, după ce un autoturism s-a izbit de parapet pe autostrada A1.

Cinci persoane, între care un copil de doi ani, au fost rănite şi preluate de ambulanţe, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de parapet pe autostrada A1, sâmbătă după-amiază, la ieşire spre Mediaş, traficul fiind îngreunat.

Articolul continua dupa recomandari

Echipele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu au intervenit pe autostrada A1, în judeţul Sibiu, la ieşirea spre Mediaş, pentru a acorda ajutor ocupanţilor unui autoturism care s-a izbit violent de parapet.

Conform ISU, cinci persoane au fost rănite, între care şi un copil de doi ani.

”S-a intervenit cu două ambulanţe SMURD, pe autostrada A1, la ieşire spre Mediaş, urmare a producerii unui accident rutier, pentru acordarea primului ajutor şi transportarea la spital a cinci victime, dintre care patru adulţi şi un copil. Victimele sunt conştiente, fiind preluate de către echipajele de prim-ajutor cu policontuzii”, au declarat reprezentanţii ISU Sibiu.

Poliţiştii care fac cercetări la locul accidentului spun că şoferul nu a adaptat viteza când a intrat pe breteaua de ieşire de pe autostradă.

Traficul pe A1 a fost îngreunat în zona accidentului.

Sursa: News.ro