A murit poliţistul împuşcat în pădure, la Muşăteşti, în Argeş. Agent la Secţia 1 din Bucureşti, poliţistul avea 28 de ani şi era în concendiu, în satul natal.

Un tânăr poliţist din Bucureşti, aflat în concediu, a fost împuşcat în pădurea de lângă Mușătești, judeţul Argeş, în nopate de 29 spre 30 iulie. Agentul a fost operat la Piteşti, apoi transferat cu un elicopter la spitalul Floreasca, unde a murit, marţi noaptea.

Articolul continua dupa recomandari

Polițist la o secție din București, era în concediu acasă, la părinți, și a plecat împreună cu doi prieteni la vânătoare. La un moment dat, un participant la partida de vânătoare a descărcat arma înspre locul în care se afla poliţistul, acesta din urmă fiind grav rănit. 

Tânărul a fost urcat într-o mașină și dus direct la spitalul din Piteşti. Poliţistul avea mai multe alice în abdomen şi pierdea foarte mult sânge. 

Odată ajuns la spital, a fost băgat direct în sala de operaţii. Medicii i-au scos un rinichi şi splina şi au decis să-l transfere la Bucureşti, la Spitalul Floreasca, cu un elicopter SMURD.