Bogdan Dumitrescu, poliţistul de la Crimă Organizată, împuşcat în cap de propria iubită, a murit duminică noaptea, într-un spital din Craiova, la trei luni de la incident. În urma lui au rpmas doi copii orfani de tată. 

Poliţistul din cadrul SCCO Olt Bogdan Dumitrescu, 33 de ani, se afla, pe 31 ianuarie 2018, împreuna cu noua sa iubită, într-un aparatament închiriat. Împreună petrecuseră seara la prieteni, consumând şi băuturi alcoolice. 

Articolul continua dupa recomandari

Poliţistul a fost, la un moment dat, împuşcat în cap de iubita sa, în timp ce se jucau cu un pistol al bărbatului, deţinut legal. Femeia a suferit răni la mână, în timp ce bărbatului i-a trecut glonţul prin ceafă, ieşindu-i prin frunte. 

A fost transportat în stare gravă la spital, suferind ulterior mai multe intervenţii chirurgicale. Procurorii Tribunalului Olt au deschis imediat un dosar penal, iar Alina Gheorghe, 27 ani, prietena poliţistului, va fi cercetată de acum pentru ucidere din culpă.

De cand a divorțat, Bogdan Dumitrescu locuia singur. La sfârșitul anului trecut se mutase cu chirie intr-un apartament, la parterul unui bloc din Slatina. Aici s-a întâmplat totul.

Polițistul Bogdan Dumitrescu avea 33 ani, divortase de 1 an, avea 2 copii. Era in politie din 2004, iar din 2008 era la Crimă Organizată.