Lumea online-ului a fost lovită, zilele trecute, de o lovitură extrem de dură, anunţându-se decesul lui Grumpy Cat, pisica ce a dat viaţă celor mai cunoscute meme-uri.

Pe numele ei real Tardar Sauce, Grumpy Cat provenea dintr-o familie din Germania şi a murit la numai şapte ani din cauza unei infecţii urinare.

Articolul continua dupa recomandari

Grumpy Cat i-a adus proprietarei venituri în valoare de aproape 100 de milioane de dolari

Conform The Sun, Grumpy Cat a devenit celebră în 2012, la doar câteva luni de la naştere. Felina s-a aflat în proprietatea Tabathei Bundesen, o chelneriţă, însă fratele femeii a făcut-o celebră.

Inspirat de imaginea permanentă de pisică morocănoasă, fratele Tabathei a imortalizat-o într-o poză şi a trimis fotografia către un cunoscut site de divertisment.

Aşa a ajuns Grumpy Cat să devină o vedetă internaţională. Doar un an mai târziu, Tabatha a fost obligată să renunţe la jobul de chelneriţă pentru a se ocupa în permanenţă de cariera Grumpy Cat.

Felina a ajuns să apară în cărţi şi filme şi i-a asigurat proprietarei venituri în valoare de aproape 100 de milioane de dolari, deşi femeia a negat în mai multe rânduri această sumă.

Numai anul trecut, Tabatha a obţinut în jur de 700.000 de euro de la o companie producătoare de cafea după ce aceasta ar fi încălcat drepturile de autor în momentul în care ar fi lansat "Grumppiccino".