Doliu în muzica românescă. Daniel Stănciulescu, cunoscut sub numele DJ Tigaie, a murit cu o zi înainte de concert . Astăzi, 5 octombrie, artistul urma să susţină un concert într-un club din Bucureşti. 

 Dj Tigaie era unul dintre cei mai cunoscuți și longevivi DJ de nuntă din România, supranumit și “DJ-ul elitelor” datorită playlist-urilor excentrice și cunoștințelor muzicale aprofundate.

Articolul continua dupa recomandari

Daniel Stănciulescu avea o vechime de peste 40 de ani în muzica românească, fiind unul dintre preferații lui Nicu Ceaușescu.

Vezi 2 imagini în Galerie

Pagina sa de Facebook s-a umplut cu mesaje de condoleanţe. 

”Odihnește-te-n pace, Tigaie. Ai fost un exemplu pentru meseria noastră. Îmi pare rău că n-am petrecut mai mult timp împreună”, scrie DJ Silviu Andrei.

”Nu pot să cred că ne-ai făcut una ca asta, să pleci și să ne lași pe toți prietenii tăi de suflet, fără cuvinte!!!!! DE CE?!!!!”, este mesajul lui Daniel.

"O sa ne lipseasca zambetul tau, glumele tale, si prietenia ta! Dumnezeu sa te odihneasca in pace Daniel!", a scris Bogdan Carp.

"Acum o săptămâna ne ai adus o floare și multă voie buna ... azi ... ne ai dărâmat! Drum bun, DJ Tigae! Ana...sa te întărească Dumnezeu! N avem cuvinte, stam blocați in amintiri crude și nu ne vine sa credem! Dumnezeu sa te odihneasca, Daniel Stanciulescu!", este mesajul Cătălinei.

Potrivit dcnews.ro, DJ TigAie, Daniel Stănciulescu, a murit într-un accident de mașină.