Andreea Ursuţ, tânăra de 25 de ani, spulberată de maşină la Borşa împreună cu fetiţa ei de 3 ani, de pe marginea străzii, a murit la spital, după o săptămână de suferinţă. În ultimul moment, cu un ultim gest, femeia și-a împins fetița din calea mașinii.

În după-amiaza zilei de 5 septembrie, Andreea Ursuţ, o tânără mămică de 25 de ani și fiica ei, în vârstă de 3 ani, se plimbau pe marginea unui drum din Borșa, în județul Cluj.

Articolul continua dupa recomandari

O cameră de supraveghere a înregistrat momentul în care o mașină se apropie cu viteză pe contrasens și le loveşte.

Beat mort, cu o alcoolemie de 3,32 g/l alcool în sânge, şoferul maşinii a accelerat şi a fugit de la locul accidentului, însă, după câteva sute de metri, a mai lovit o mașină și abia atunci s-a oprit din cursa nebună.

- Citeşte şi Lacrimi şi durere uriaşă după moartea Andreei, tânăra mămică spulberată cu copilul de mână de angajatul unei primării, beat mort.

Vezi 4 imagini în Galerie

Cele două victime au fost preluate de echipaje medicale. Cel mai grav a fost rănită femeia, care a rămas inconștientă și doar aparatele au mai putut să o țină în viață. Astăzi s-a stins din viaţă, iar fetiţa de 3 ani a rămas orfană de mamă.

Vezi 4 imagini în Galerie

Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost prins la scurt timp de polițiști. C.F., în vârstă de 43 de ani este angajat la primăria din comună.

La testarea cu aparatul etilotest a rezultat că acesta băuse peste măsură înainte să urce la volan. Avea o valoare record, de 3,32 g/l alcool în sânge.

Bărbatul a fost reținut în aceeași zi de polițiști, iar a două zi, judecătoria Gherla a emis pe numele lui un mandat de arestare pentru 30 de zile. Este cercetat acum pentru ucidere din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părasirea locului accidentului.