Andreea Ursuţ, tânăra de 25 de ani, spulberată de maşină la Borşa împreună cu fetiţa ei de 3 ani, de pe marginea străzii, a murit la spital, după o săptămână de suferinţă. În ultimul moment, cu un ultim gest, femeia și-a împins fetița din calea mașinii.

În după-amiaza zilei de 5 septembrie, Andreea Ursuţ, o tânără mămică de 25 de ani și fiica ei, în vârstă de 3 ani, se plimbau pe marginea unui drum din Borșa, în județul Cluj.

Articolul continua dupa recomandari

O cameră de supraveghere a înregistrat momentul în care o mașină se apropie cu viteză pe contrasens și le loveşte.

Beat mort, cu o alcoolemie de 3,32 g/l alcool în sânge, şoferul maşinii a accelerat şi a fugit de la locul accidentului, însă, după câteva sute de metri, a mai lovit o mașină și abia atunci s-a oprit din cursa nebună.

- Citeşte şi Lacrimi şi durere uriaşă după moartea Andreei, tânăra mămică spulberată cu copilul de mână de angajatul unei primării, beat mort.

Cele două victime au fost preluate de echipaje medicale. Cel mai grav a fost rănită femeia, care a rămas inconștientă și doar aparatele au mai putut să o țină în viață. Astăzi s-a stins din viaţă, iar fetiţa de 3 ani a rămas orfană de mamă.

Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost prins la scurt timp de polițiști. C.F., în vârstă de 43 de ani este angajat la primăria din comună.

La testarea cu aparatul etilotest a rezultat că acesta băuse peste măsură înainte să urce la volan. Avea o valoare record, de 3,32 g/l alcool în sânge.

Bărbatul a fost reținut în aceeași zi de polițiști, iar a două zi, judecătoria Gherla a emis pe numele lui un mandat de arestare pentru 30 de zile. Este cercetat acum pentru ucidere din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părasirea locului accidentului.

Știrile Antena 1 Observator sunt și pe Instagram, Youtube și Facebook