Principalul suspect în cazul crimei comise ieri, în zona depourilor CFR, din Timişoara, a fost prins în această dimineață.  

Reamintim că bărbatul şi-a înjunghiat mortal fosta iubită, sub privirile îngrozite ale trecătorilor.

Articolul continua dupa recomandari

Femeia în vârstă de 30 de ani a murit după ce a fost lovită de patru ori cu un cuțit, de două ori zona toracică și de două ori zona cervicală, fiind atinsă la un plămân și la o arteră.

Tânăra se afla în faţa blocului în care locuia, stătea pe bancă, atunci când bărbatul a apărut şi a înjunghiat-o.

Criminalul a lovit-o cu cuţitul, apoi a fugit, făcându-se nevăzut.

Filmul crimei din Timişoara

O vecină a femeii a văzut totul şi a povestit îngrozită.

"Ei s-au desăpărțit, ea lucra la vagoane, aici la CFR. M-a sunat pe mine pe la prânz și mi-a zis, ăla a venit, mă urmărește și e beat. Eu când am venit spre clădire, l-am văzut pe pod. Nici n-am vorbit mult, în 20 de minute a apărut la colț aici, la doi metri de bancă. N-a zis nimic, doar a fugit spre bancă și a înjunghiat-o direct. Ea a apucat să zică doar Florine, ce faci?", a spus vecina care a fost martora crimei.

Sursa citată mai scrie că bărbatul a venit cu cuţitul înfăşurat într-un ziar, l-a scos şi a lovit-o pe fosta sa iubită fără să scoată vreun cuvânt.

Polițiștii au reușit să-l identifice și au început căutările.

Potrivit pressalert.ro, principalul suspect a fost găsit, în această dimineață, în apropierea Gării de Nord din Timișoara de către polițiștii de la Transporturi Feroviare și reținut.