Final fericit în cazul dispariţiei fetiţei de 11 ani, din comuna vasluiană Bălteni. Potrivit ultimelor informaţii, Cătălina Veronica Pricop este bine, fiind găsită la o vecină din sat. 

Copila a stat mai bine de 12 ore ascunsă într-un tufiş, apoi, făcându-i-se foame, s-a dus la o vecină din sat, acolo unde au şi găsit-o poliţiştii.

Articolul continua dupa recomandari

Reamintim că poliţia din Vaslui a intrat în alertă, noaptea trecută, după ce Cătălina Veronica Pricop a plecat ieri de acasă şi nu s-a mai întors.

Vezi 5 imagini în Galerie

Dispariţia a fost sesizată la 112 chiar de tatăl micuţei. Înainte să dea alerta autorităţilor, Cătălin Pricop şi-a căutat disperat fiica prin vecini şi la rude. 

Vezi 5 imagini în Galerie

La faţa locului au ajuns imediat poliţiştii vasluieni care au scotocit şi ei împrjurimile. De dimineaţă, căutările au continuat, fiind mobilizate forţe impresionante ale Jandarmeriei şi ISU Vaslui. 

Vezi 5 imagini în Galerie

Din fericire, fetiţa a fost găsită teafără, în urmă cu puţin, în sat. Copila a stat ascunsă mai bine de 12 ore într-un tufiş, apoi, de foamne, s-a dus la o vecină. 

Fetiţa de 11 ani şi-a premeditat dispariţia, ea lasând un bilet de adio pentru părinţi înainte să plece de acasă. Printre altele, Veronica spunea în bilet că dacă mama ei nu vine din Moldova până vineri, va veni la înmormântare.