Un copil în vârstă de 6 ani, din Panciu, a fost lovit de o maşină condusă de tânără. Minorul se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal, moment în care a fost lovit.

În urma producerii accidentului, tatăl copilului, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitate, într-un moment de nervozitate, a lovit conducătoarea auto.

Articolul continua dupa recomandari

Femeia ar fi spus că n-o interesează, să cheme poliţia dacă doreşte. Tatăl copilului şi-a pierdut cumpătul.

Atât copilul cât și conducătoarea auto au fost transportați la spital cu aceeași ambulanță, pentru îngrijiri medicale.

Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, în urma agresiunii femeia, care ar fi cadru didactic la o școală din comuna Străoane, a suferit un traumatism cranio-cerebral. Nici ea și nici minorul nu au rămas internați. 

În cazul femeii, polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar în cazul tatălui copilului a fost întocmit dosar penal pentru lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

„La data de 24 mai a.c., ora 17.00, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în orașul Panciu. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că o femeie, de 37 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat ușor un minor, care s-a angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal. După producerea accidentului rutier, tatăl minorului, un bărbat de 41 de ani, din localitate, ar fi lovit femeia și ar fi provocat scandal. Minorul și femeia au fost transportați la spital în vederea efectuării investigațiilor medicale. Pe numele femeii a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au întocmit dosar penal pe numele bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice iar astăzi (n.r. vineri), față de cel în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. În situația în care sunteți implicat într-un conflict, polițiștii vrânceni vă recomandă să vă controlați reacțiile, chiar dacă uneori este foarte greu. Nu încercați să rezolvați un conflict prin violență! Nu ezitaţi să apelaţi numărul de urgenţă 112!”, se arată într-un comunicat.