O fetiţă de 9 ani s-a stins fulgerător, în Vaslui. Denisa a murit în braţele bunicii ei, dar a crezut până la ultima suflare că nu o să se ducă. Bătrâna care a crescut-o e dărâmată de durere, dar a avut puterea să povestească totul.

Femeia din Dimitrie Cantemire trăieşte o tragedie imensă. Luni seara a murit Denisa, lumina ochilor ei. Avea doar 9 ani şi nimic nu anunţa tragedia. Ea spune că luni la prânz a venit de la Huşi, de la spital, unde fusese internată, şi a găsit-o pe Denisa plângându-se că îi e rău: "Fata era bolnavă, înfometată, nu mâncase. Am dat pe la două şi ceva telefon la salvare la Huşi, salvarea a venit la ora 4 şi jumătate. După aceea au mai venit două salvări şi fata mi-a murit aici. S-a simţit rău, eu am fost internată la spital. A vomitat la 2 noaptea, o singură dată, aşa a zis băiatul meu."

Articolul continua dupa recomandari

Bătrâna plânge şi spune că ar vrea să moară ea acum, că nu mai rezistă la atâta durere. Îşi aminteşte exact ultimele cuvinte ale fetiţei: "I-am zis, Denisă mamă, tu mori. Şi mi-a zis: mamă, nu mor, că eu am încredere în Dumnezeu."

Copila a suferit un stop cardio respirator chiar când medicii de la prima salvare erau în curte şi încercau să afle ce are. Autopsia va stabili exact cauza morţii şi de asemenea ce suferinţe a avut micuţa, de a vomitat şi nu mai putea mânca.

Denisa a murit cu zile, mai spune bunica fetiţei de 9 ani din Vaslui. Salvarea a venit după două ore, acuză femeia, distrusă de pierderea singurei ei nepoate, pe care a crescut-o de când fetiţa avea 7 luni.