Moș Craciun nu uita niciun copil. 17 copii cu boli grave au ornat brioșe cu Anca Lungu, au citit povești, în așteptarea Moșului.

Articolul continua dupa recomandari

Actiunea s-a petrecut la Centrul stelutelor. Copiii s-au distrat si au spus Mosului ce îsi doresc.  17 copii s-au adunat în jurul măsuţelor încărcate cu tot felul de bomboane şi ornamente pentru brioşe.Odată treaba terminată cei mici s-au răsfăţat cu desertul pe care l-au făcut cu mânuţele lor. Asta în timp ce plănuiau meniul pentru masa de sărbători. Pasionaţi de gătit, nu-i pot lăsa pe părinţi să facă toată treaba. O familie numeroasă. Peste 120 de copii care se luptă cu boli grave au găsit ajutor la centrul steluţelor. Într-o propoziţie: îi ajută să zâmbească din nou. şi ieri cei mici au zâmbit mai mult ca niciodată. Moşul le-a trecut pragu cu tolba încărcată.


Dar n-a fost de ajuns să-i scrie moşului. Ca să primeasă darul mult dorit fiecare copil a trebuit să spună un cântec sau o poezie. Centrul Steluţelor este un centru social de suport și recuperare destinat copiilor aflați în situații de risc