1 mai 2018 la Mamaia. Staţiunea a fost curăţată şi pregătită pentru minivacanţa de 1 Mai, transmite municipalitatea.

Mai multe evenimente şi atracţii au fost pregătite pentru cei care vor alege această destinaţie pe 1 mai 2018.

Articolul continua dupa recomandari

"Staţiunea Mamaia este curată, sigură, pregătită şi are un program de evenimente cu care aşteaptă toţi românii şi nu doar românii. Avem un calendar de evenimente extrem de dinamic şi veţi avea ce face în staţiunea Mamaia. Telegondola funcţionează, autobuzele etajate funcţionează, din ce ştiu toate unităţile de cazare au început să-şi amenajeze inclusiv locurile de joacă pentru copii. De asemenea, să nu uităm că Mamaia, spre deosebite de alte staţiuni dedicate, are în spate un oraş puternic şi frumos aşa cum este Constanţa", a afirmat primarul municipiul Constanţa, Decebal Făgădau.

1 mai 2018 la Mamaia, o minivacanţă reuşită şi plină de momente de neuitat

"Aşteptăm din ce în ce mai mulţi turişti, suntem pregătiţi, avem salvamari, este curat, operatorii economici şi vreau să le mulţumesc, parcă mai mult ca altădată şi-au unit eforturile şi au venit şi şi-au făcut curat. Sunt convins că vom avea o minivacanţă reuşită şi plină de momente de neuitat pentru toţi cei ce ne vor trece pragul", a precizat Făgădău.  

1 mai 2018 la Mamaia. Festivalul de muzică electronică Sunwaves

Printre atracţiile minivacanţei de 1 Mai în staţiunea Mamaia, se află festivalul de muzică electronică Sunwaves, aflat la cea de-a 23-a ediţie, dar şi un festival gastronomic. De asemenea, cluburile din Mamaia anunţă petreceri şi evenimente la care vor fi prezenţi DJ-ei renumiţi. 

Sunwaves ar aduce peste 20.000 de turişti, dintre care jumătate din afara ţării.