Premierul Viorica Dăncilă a transmis, miercuri, un mesaj cu ocazia Zilei Învățătorului, afirmând că susține cu toată convingerea educația ca domeniu prioritar pentru Guvern.

„Ca prim-ministru susțin cu toată convingerea educația ca domeniu prioritar pentru Guvern, precum și garantarea dreptului egal la educație al tuturor copiilor din România. Am făcut pași importanți până acum pentru îmbunătățirea condițiilor din învățământ, pentru a încuraja copiii din toate categoriile sociale să meargă la școală, dar și pentru o salarizare mai bună a personalului din educație. Mai avem, în continuare, multe de făcut și le vom face, cu toată determinarea și cu responsabilitatea pe care o avem pentru generațiile viitoare (...)

Articolul continua dupa recomandari

Recunoștința mea se îndreaptă astăzi către toți învățătorii din România, cei care prin vocație ne ajută să ne cunoaștem, să fim mai înțelepți și să vedem lumea în modurile minunate în care o văd și cei de lângă noi! Dragi învățători, vă mulțumesc pentru ceea ce faceți azi și pentru ceea ce societatea românească va fi mâine! Vă doresc să aveți multe împliniri profesionale și personale”, a declarat Viorica Dăncilă.