Când o sută de oameni își pun în minte să bucure trei mii de copii, nimic nu este imposibil. Dovadă, proiectul „Educație pentru România", derulat de Fundația Mereu Aproape şi firma românească Ruris, a cărei echipă s-a implicat în cumpărarea ghiozdanelor şi a rechizitelor, în împachetare şi distribuție. Acţiunea tocmai a luat sfârşit şi lasă în urmă trei mii de elevi, din clasele cinci-opt, fericiți că au primit un cadou neaşteptat, dar atât de binevenit.

Convinși că puterea vine din cunoaștere, angajații Ruris s-au implicat cu tot sufletul în proiectul care încurajează mersul la școală și care dorește să prevină abandonarea studiilor. Este al treilea an de când acești oameni din imagini își rup din timpul lor ca să împacheteze cadouri, ghiozdane cu rechizite.

Articolul continua dupa recomandari

DENISA GAE, director resurse umane Ruris: Ne bucurăm să facem aceste lucruri pentru ei, ne dorim să le fim alături și să-I îmbărbătăm să învețe cât mai mult, să-și descopere talente, să poată să meargă pe un drum al vieții așa cum și-l doresc.

O parte din daruri au ajuns în județul Olt, la Școala Gimnazială "Mihail Drumeș" din Balș, o școală care se mândrește cu performanțe remarcabile și unde copiii au deja sau își fac planuri de viitor.

Profesor AURELIA PETCU, Școala Gimnazială Mihail Drumeș din Balș: Noi chiar ne bucurăm să v-ați orientat și către copiii buni, către școlile cu rezultate frumoase la învățătură. Este un merit al muncii lor și trebuie și ei din când în când răsplătiți, motivați.

CORNEL MICU, director executiv Ruris: Proiectul pe educație este unul de suflet pentru noi. Contribuim la dezvoltarea tinerei generații, considerăm că este rolul fiecăruia dintre noi să susținem acești copii care sunt viitorul nostru.

Deja în al treilea an, proiectul "Educație pentru România" derulat de Fundația Mereu Aproape și Ruris a ajuns în 25 de județe și în București. Cei trei mii de elevi coprinși în proiect au primit ghiozdne și rechizite în valoare de 42 de mii de euro.