O fi început ea şcoala acum o zi, dar pregătirile să fiţi siguri că au început demult! Magazinele au fost pline. Erau, bineînţeles, părinţii care cumpărau de zor ba haine, ba rechizite și nu au scăpat cu mai puţin de 500 de lei.

Poate doar pentru rechizite, pentru că, dacă mai adăugăm şi hainele, în mod sigur suma creşte. Mai ales că fiecare copil are acel ceva anume pe care şi-l doreşte la început de an şcolar.

Articolul continua dupa recomandari

Mirela Retegan: Cel mai scump lucru pe care l-am cumparat de fiecare data inainte de inceperea scolii a fost ghiozdanul. Mi s-a parut extrem de important sa fie bun pentru ca oricum, este extrem de greu si imi era o mila ingrozitoare de fetita mea ca trebuie sa care atata greutate.

Mămică: Cel mai costisitor, nu m-as raporta aici la ceea ce inseamna rechizite ci mai mult la imbracaminte. Avand in vedere ca am si eu o fetita care are o varsta, e adolescenta, aici a fost dezbaterea de subiect cea mai mare. Fetita mea a preferat un ghiozdan pe care l-a avut de anul trecut pe care l-a pastrat foarte bine pentru ca a fost cumparat dintr-un magazin de lucruri ok.

Aşadar, chiar dacă este mai scump ghiozdanul, merită investiţia. O dată pentru că un ghiozdan corespunzător îi ajută pe copii să ducă mai bine greutatea în spate şi, în al doilea rând, pentru că ţine mai mulţi ani!

Şi, dacă părinţii ai căror copii merg deja la şcoală nu scapă ieftin, cei care încă îi au la gărdiniţă, sunt scutiţi de multe cheltuieli.

Reporter: Care a fost cel mai scump lucru pe care l-ai cumparat?

Părinte: Gradinita. Nu i-am cumparat nimic scump, nu i-am cumparat lucruri. Cred ca i-am luat o pereche de pantofi pe care sa ii poarte in clasa. 50-60 lei?! haha E gradi si atunci, la gradi nu am nevoie de prea multe lucruri.

Povestea rechizitielor o ştim cu toţii: desene animate pe copertă, cât mai mult roz sau albastru, stilouri, pixuri în ton cu caietele, câte şi mai câte. Ce-i drept, e mai mare dragul să scrii pe caiete aşa frumoase, cu stilouri cu peniţa perfectă. Însă cei mici ar investi în cu totul alte lucruri.