Zilele insorite sunt din ce in ce mai prezente. Asadar, gandurile noastre si toata energia debordanta se indreapta cu pasi rapizi catre zile de concediu, pline de rasfat si relaxare.

Si asta chiar daca suntem prinsi in fiecare zi in termene limita si obligatii la locul de munca, si de ce nu chiar si in viata personala.

Articolul continua dupa recomandari

Poate ca nu de putine ori ti s-a intamplat si tie sa pici in visare, desi erai in mijlocul unor lucruri foarte importante... E clar ca imaginatia este un factor declansator, si daca starea de bine este setata initial de la nivel mental, ea poate genera dorinta de cunoastere si aventura intr-o clipita.

Ieri sau azi, aici si acolo sunt doar chestiuni relative… esentiala este incadrarea asupra si in momentul prezent. Atat din punct de vedere social, cultural, dar si asupra bunatatilor gastronomice care nicicand nu pot fi trecute cu vederea.

Cine spune ca nu poti experimenta senzatii noi?

Si daca pana la vacanta mult dorita mai ai ceva de asteptat, poate ca nu ar strica sa iti delectezi simturile in cadrul unui restaurant din Centrul Vechi.

Cu numeroase preparate specifice bucatariei mediteraneene, acest loc iti ofera posibilitatea sa traiesti mai mult decat o experienta a unei simple mese in oras.

Pe langa incursiunea minunata in tara pizzei si a pastelor proaspete, atmosfera te va bucura cu creativitatea traditiei italiane si te va transpune imediat in zona de relaxare, a starii de “dolce far niente”... Lista bucatelor este numeroasa, si un functie de gusturi sau preferinte, aici ai sansa sa te bucuri de exemplu, de un risotto cremos cu fructe de mare gatit senzational, la care este imperios sa alaturi un vin pe masura. Din tara celor 500 de soiuri de struguri, locatia ofera cateva alternative pe care nu le poti refuza.

Desertul nu poate lipsi, asadar nu ezita sa incerci faimosul tiramisu, tartele cu branza ori o portie generoasa de cannoli cu fistic.

Retele autentice pastreaza stilul specialitatilor atat de bine cunoscute. Ingredientele utilizate se bucura de calitate superioara si tocmai din acest motiv deliciile culinare sunt de un real succes. Pline de savoare, acestea rasfata papilele gustative si creeaza senzatii nemaipomenite.

Te poti relaxa intr-un ambient prietenos, special conceput pentru a putea petrece momente frumoase alaturi de cine vei alege sa te insoteasca. Mancarea poate fi un pretext, insa experienta traita se poate transforma in recomandari si pentru colegii sau prietenii tai.  

Mai mult decat atat, personalul este extrem de amabil si mereu dispus sa iti ofere servicii de cea mai inalta calitate.

Si chiar daca esti destul de aproape experimenta noi senzatii, de a cunoaste si interactiona cu o bucatarie cu produse atat de apreciate, retine ca aici poti impaca cele mai rafinate gusturi si totodata sa completezi nevoia organismului pentru o alimentatie sanatoasa, bogata in nutrienti, vitamine si minerale.