Mult mai sensibile și mai riguroase decât în cazul modei feminine, regulile de îmbrăcăminte pentru bărbați fac diferența, atunci când sunt urmate, dintre un aspect îngrijit și demn de admirat, și un look ridicol. Indiferent că este iarnă sau vară, este bine ca bărbații să urmeze câteva reguli simple atunci când își aleg și poartă hainele care îi reprezintă.

Deoarece anotimpul cald este în toi și majoritatea bărbaților au început deja să caute și să poarte tricouri, iată mai jos câteva sfaturi și reguli în legătură cu tricourile de bărbați.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 4 imagini în Galerie

Cum alegi un tricou bărbatesc care să te avantajeze?

Din fericire, nu arătăm toți la fel. Avem trăsături, atuuri și defecte diferite. Tot din fericire, hainele pe care le alegi te pot ajuta să apari ca cea mai bună versiune a ta. Îmbrăcămintea de bărbați casual, poate prezenta mai multe capcane. Știm cu toții că tricourile de bărbați sunt purtate la ocazii relaxante sau în cadrul celor informale, dar, pentru a te asigura că este un tricou care ți se potrivește, trebuie să fii atent ca acesta să nu fie nici prea strâmt, nici prea larg. În special bărbații foarte slabi, și cei cu kilograme în plus trebuie să fie mai atenți la alegerea mărimii potrivite.

Tricoul pe care îl preferiva trebui să nu fie prea mare, caz în care va arăta ca un sac, și nici prea strâmt, caz în care vei da impresia că te simți inconfortabil în haine, deși scopul tău era probabil acela de a atrage atenția asupra mușchilor tăi. Alege unul care să îți vină bine. Lungimea acestuia nu trebuie să cadă mai jos de zona șoldurilor, iar mânecile nu trebuie să acopere mai mult de jumătate de braț. Cusătura de la umeri nu trebuie să cadă mai jos de umăr sau să se apropie de gât. De asemenea, dacă ești un bărbat cu kilograme în plus, optează pentru tricourile tip Polo. Gulerul este un detaliu care va atrage atenția asupra feței, și eventuala lățime sau burta se vor observa mai puțin.

Dacă nu ești foarte hotărât în ceea ce priveste modelul și nu vrei să pierzi mult timp prin magazine, cel mai bine este că cauți tricouri online pe pagina https://www.bman.ro/tricouri-barbati/  a magazinului Bman.

Tricouri pentru bărbați – Cum, unde și când?

Pentru că acest tip de piesă vestimentară face parte din categoria îmbrăcămintei de bărbați casual, nu ar trebui să porți sub nicio formă un tricou la un eveniment special. La început apariției lor, tricourile erau considerate și folosite drept articole de lenjerie. De-a lungul timpului însă, din cauza aspectului practic, bărbații au început din ce în ce mai mult să le poarte în viața de zi cu zi. Cu toate acestea, tricoul nu trebuie purtat la evenimente formale. De fapt, în nici o ocazie care se apropie de ideea de eveniment, tricoul nu are ce căuta, cel puțin nu singur.

Vezi 4 imagini în Galerie

Dacă vrei să fii un bărbat cu un aspect îngrijit și să faci mereu o impresie bună,  este necesar să urmezi câteva reguli de îmbrăcăminte pentru bărbați referitoare la purtarea tricoului. În primul rând va trebui să acorzi atenție cromaticii. Pentru un aspect plăcut este bine să te asiguri că atunci când culoarea predominantă a tricoului este una închisă, pentru partea de jos se va alege o culoare mai deschisă și vice-versa. De asemenea, tricourile albastre sau bleumarin se potrivesc bine în combinație cu kaki, iar cele albe sau gri deschis se vor potrivi cu denim închis la culoare sau cu kaki.

Stiliștii nu recomandă purtarea tricoului cu alte haine de bărbați care se află în zona formală. De exemplu, ar trebui să eviți să porți tricoul cu un sacou. Alege să îl porți cu o geacă de piele sau cu un cardigan.

Articole ce nu ar trebui să îți lipsească din garderoba masculină

Pentru un bărbat este mai ușor să își formeze o garderobă. Trebuie doar să ai în vedere câteva elemente cheie și să știi cum să le combini corect. Cea mai rapidă cale de a-ți construi o garderobă potrivită este aceea de a alege haine pentru barbati de la BMan și de a comanda online ceea ce ai nevoie.

Din dulapul tău cu haine de bărbați nu ar trebui să lipsească tricoul alb, negru, bleumarin, și cel gri. Tricourile cu dungi sunt și ele foarte versatile. Limitează însă cumpărarea celor cu logo sau mesaj, deoarece nu se potrivesc oriunde. Bineînțeles, nu ar trebui să îți lipsească nici tricoul de bărbați tip polo.

Vezi 4 imagini în Galerie

În ziua de azi este mai ușor ca oricând să găsești cele mai bune haine în magazinele deschise online pentru bărbați. Pentru un look de invidiat, trebuie doar să te asiguri că urmezi regulile stabilite de profesioniști și că ții cont de cele mai bune sfaturi. Nu în ultimul rând, asigură-te că mereu alegi tricoul de bărbați care te reprezintă și în care te simți cel mai bine.