Prietenii sunt extrem de importanți pentru tine, dar în ultima perioada ți se pare că vă întâlniți din ce în ce mai rar? Poate că ar fi momentul să faci niște lucruri astfel încât să vă vedeți mai des.

Dacă nu știi ce anume poți faci, te ajutăm noi cu câteva idei, pe care te invităm să le descoperi mai jos.

Articolul continua dupa recomandari

Mergeți în vacanță cu autocarul

Una dintre cele mai bune variante ca să petreci mai mult timp împreună cu prietenii tău ar fi să mergeți cu toții în concediu prin țară. Transmite-le ideea ta și propune-le, de asemenea, să nu vă deplasați cu mașinile personale, ci să închiriați un autocar. Dacă te întreabă de ce îți dorești să închiriezi un autocar, spune-le că te-ai gândit la această soluție de transport deoarece vă va ajuta să fiți cât mai mult împreună pe durata concediului, ceea ce nu poate fi decât benefic pentru prietenia voastră. Cu siguranță că, după ce vor auzi explicația ta vor înțelege și, mai important, vor accepta să vă deplasați cu un microbuz sau cu un autocar.  Aici inchiriezi autocare pentru București, dar și pentru alte orașe importante din țară.

Deschideți o afacere

Tu și prietenii tai discutați des despre cât de frumos ar fi să aveți o afacere împreună, dar nu ați făcut nimic concret în direcția deschiderii unui business comun? Atunci, de ce nu preiei tu inițiativa? Gândește-te la expertiza pe care o are fiecare dintre prietenii tăi, iar apoi identifică o idee de afaceri care să muleze perfect pe abilitățile voastre. Dacă, de exemplu, lucrați în IT, marketing, digital și PR, poate că nu ar fi o idee rea să vă deschideți un magazin online. După ce identifici ideea, apucă-te să lucrezi la planul de afaceri. Realizează unul cât mai detaliat, iar apoi prezintă-l prietenilor tăi. Înainte să le dezvălui la ceea ce ai lucrat în ultima vreme, pregătește o listă cu posibile întrebări pe care ai putea să le primești din partea lor. De asemenea, gândește-te și la niște răspunsuri foarte bine argumentate pe care să le ai „în buzunar” pentru întrebările prietenilor tăi.

Înscrieți-vă într-o competiție sportivă

O altă variantă pe care merită să o iei în considerare ca să petreci mai mult timp împreună cu prietenii tăi este să vă înscrieți într-un club de dans sau într-unul sportiv, în funcție de ceea ce vă place să faceți când sunteți cu toții. Dacă mergeți des în club, propune-le să deveniți parte a unui club de dans. În schimb, dacă obișnuiți să jucați bowling, optați pentru un club sportiv. Astfel, nu doar că veți învăța să jucați bowling sau să dansați mai bine, dar veți descoperi și alte lucruri mai profunde în ceea ce privește relația voastră de prietenie.