Atunci cand ne gandim la mama, imediat ne cuprind cele mai profunde emotii si cuvinte care cu greu ar putea sa descrie recunostinta si multumirea fata de cea mai importanta persoana din viata noastra. Odata cu trecerea timpului, cu inaintarea in varsta si chiar prinsi in stresul vietii cotidiene, uitam sa avem cea mai potrivita abordare si sa oferim atentia pe care o merita cu adevarat.

Fara nicio sarbatoare anume, fara niciun motiv special, poti darui mamei un cadou. Este adevarat ca gestul conteaza, dar daca aceste mici atentii pe care ti le-am pregatit se pot dovedi cu adevarat practice, de ce sa nu le pui rapid in aplicare?!

Articolul continua dupa recomandari

Iata cateva idei la care ne-am gandit si care se pot transforma oricand intr-o surpriza placuta, fara vreun eveniment anume:

Rasfat-o pentru o zi si fa-i o programare la un centru de relaxare si mesaj

Cine ar putea  sa refuze o asemenea invitatie? Mai mult decat atat, cateva ore de atentie doar pentru ea se pot dovedi cu adevarat miraculoase si pline de incantare. Uleiuri esentiale, poate chiar un masaj de recuperare si intretinere pot face diferenta intr-o zi oarecare din saptamana. Mizam pe efecte sigure si totodata ca va aprecia gestul tau!     

Un cadou practic este intotdeauna binevenit

Achizitioneaza-i o pereche de pantofi pentru femei PodoWell Magik. Fiind fabricati din materiale extrem de usoare si durabile, pantofii sunt ideali de purtat pe strada. Sunt foarte confortabili, excelenti pentru orice conformatie a picioarelor. In plus, acesti pantofi sunt recomandati persoanelor care acuza diverse deformari ale talpilor, si mai ales celor care sufera de afectiunea „hallux valgus” (cunoscuta popular si sub termenul de „monturi”). Prin urmare, daca stii ca ar avea nevoie, treci la fapte!

Ofera-i un voucher la un salon de infrumusetare

Si daca ea in general prefera sa se aranjeze acasa, iata ca de aceasta data se va putea lasa pe mana specialistilor. Un vopsit, tuns, coafat, alaturi de manichiura si pedichiura efectuate impecabil se pot transforma cu usurinta intr-un zi de rasfat. Si cine mai potrivit decat mama sa merite un asemenea tratament?

Acorda-i mai mult timp decat un simplu vorbit la telefon

Invita-o in oras la un pranz si petreceti timp doar voi doua ca fetele. Chiar daca esti apropiata si comunicati foarte mult prin intermediul altor mijloace, cateva ore petrecute fizic impreuna vor face diferenta. O sa vezi ca si tie iti va face bine, vei avea parte de atentia si toate grija pe care uneori o doresti atat de mult. Daca de cand esti ceva mai mare inca nu ai incercat asta, garantam ca veti avea doar de castigat!

Gateste-i ceva atunci cand nu este acasa

Fa-i o vizita surpriza si etaleaza-ti calitatile tale de gospodina. Gateste-i un preparat traditional reinterpretat pentru care ai primit laude din partea iubitului sau a prietenilor.

Impresioneaza-o prin toate simturile si arta-i ca sfaturile primite si de la ea de-a lungul timpului s-au dovedit extrem de utile. Un cadou nu trebuie sa insemne doar aspecte materiale fizice, deci nu strica sa o astepti cu o reteta delicioasa. Va aprecia efortul si la asta poate ca nu se astepta prea curand din partea ta!