Ai vrea sa ii oferi copilului tau cat mai mult confort, ajutandu-l sa se dezvolte corespunzator, chiar si in cele mai pline si obositoare zile pe care le ai? Ai nevoie, uneori, de o pauza, insa trebuie sa te asiguri ca mezinul familei este in siguranta?

Achizitioneaza produse calitative, create cu scopul de a proteja si favoriza dezvoltarea copiilor, neuitand insa, de rolul si influenta pe care TU, ca parinte, le ai.

Articolul continua dupa recomandari

Top 3 ajutoare in zilele cu un program incarcat

  1. Carucioarele – Foarte multi parinti doresc sa faca o investitie in produse de o calitate inalta, care sa reziste la diversi factori externi, fiindu-le alaturi pentru cat mai mult timp. De aceea, alegerea unui carucior este o decizie importanta, in mod special datorita gamei vaste de modele din care pot alege. Cele mai cautate sunt cele de la Babyneeds, deoarece sunt proiectate pentru a se transforma inclusiv in scaun special pentru masina si landou, astfel inglobandu-se 3 produse intr-unul singur. Ele au un rol foarte important in a proteja copilul, indiferent de vremea si temperaturile oricarui sezon, dar si de a face fata in situatiile extreme. Materialele utilizate in fabricarea acestora sunt speciale pentru a permite aerisirea pielii copilului, moi si confortabile, favorizand un somn linistit si odihnitor.

Vezi 3 imagini în Galerie

  1. Premergatoare - Bebelusii si copii au nevoie de foarte multa atentie si ingrijire, insa, uneori, aceste sarcini/indatoriri devin foarte solicitante si pentru a continua cu aceeasi vigilenta, este nevoie sa te odihnesti corespunzator. Daca nu ai posibilitatea de a apela la o persoana de incredere, utilizeaza cele mai bine cotate ajutoare de catre parintii care le-au incercat deja, accesand cu un simplu click link-ul https://www.babyneeds.ro/premergatoare/ si achizitionand modelul favorit de premergator.

Vezi 3 imagini în Galerie

  1. Balansoarele si leaganele–Chiar daca esti nevoit sa stai in casa, exista momente in care ai nevoie sa te ocupi de probleme care iti solicita atentia, insa nu te poti concentra datorita responsabilitatii de parinte. In aceste situatii, cele mai de nadejde ajutoare, sunt balansoarele cu leagane. Ele sunt proiectate astfel incat sa ofere un spatiu confortabil, permitand miscarea si, cu ajutorul barelor speciale pentru jucarii, favorizeaza dezvoltarea atentiei si concentrarii, intr-un mod placut.

Influenta parintilor in dezvoltarea copiilor

Cel mai important factor in dezvoltarea copilului tau, esti chiar TU. Cele mai influente persoane in dezvoltarea unui copil sunt, primele sale modele in viata, adica parintii sau cei care isi petrec cel mai mult timp cu acestia. De aceea, pentru a fi o inspiratie celui mic, nu uita ca mereu sa incerci sa fii:

Sincer– niciodata, dar niciodata, nu iti minti copilul! Chiar daca este un subiect taboo, neplacut sau delicat, incearca sa ii oferi un raspuns pe intelesul sau, fara a intra in prea multe detalii daca nu consideri ca are varsta necesara. Daca tu il vei minti, cand va creste, va face acelasi lucru, deoarece toti copii functioneaza dupa principiul “Crede ce face, nu ce spune”.

Deschis– incearca sa nu te feresti de copil, explicandu-i pe intelesul sau si lucrurile neplacute, in masura potrivita varstei sale. Arata-i si invata-l cum sa faca fata situatiilor dificile sau neplacute, nu il feri complet, pentru a fi nevoit mai tarziu sa se descurce singur cu ele. Du-ti ideile pana la capat, si chiar daca omiti anumite detalii nepotrivite pentru anisorii sai, spune toata povestea, invatandu-l astfel ce este bine si rau, neuitand insa, sa mentinonezi, ca oamenii pot gresi.

Rabdator–cei mici au un ritm diferit de intelegere si dezvoltare fata de adulti. Nu grabi procesul copilului de a intelege si procesa informatiile primite. Fii intelegator si explica-i mereu calm, cat mai pe intelesul sau, deoarece este de abia la inceputul drumului sau in viata si are nevoie de timp pentru a intelege ceea ce se afla si intampla in jurul sau.

Bun si darnic– daca vrei ca viitorul copilasului tau sa fie stralucit, plin de noroc si bucurii, invata-l importanta pozitivismului, explicandu-i insa, diferenta dintre a vedea “partea plina a paharului”, ignoranta si naivitate.

Ambitios- Pregateste-l pentru a face fata situatiilor dificile, fara a strange pe parcursul vietii regrete, asumandu-si deciziile si repercursiunile, dar si meritele ori bucuriile, cand este cazul.

Pregatit– copii mereu ii vor surprinde pe adulti, fie prin reactiile, gesturile sau alegerile facute, insa mai ales prin intrebarile pe care le pun. De aceea, incearca sa fii mereu gata pentru a face fata unor situatii neprevazute, chiar daca esti surprins, explica-i celui mic ca poate nu este momentul potrivit pentru a discuta subiectul respectiv, insa cand veti fi doar voi doi, ii vei oferi toate raspunsurile pe care le cauta.

Profita de ajutorul oferit de produsele destinate ingrijirii, protejarii si dezoltarii copiilor, neuitand insa, cat de importanti sunt parintii in evolutia acestora. Acorda-i copilului tau atentia si timpul tau, invatandu-l insa, cat de important este sa le aprecieze.