Dacă ești din Baia Mare și vrei să faci o schimbare în carieră, Altex îți oferă posibilitatea de a te alătura unei companii cu tradiție în România, în cadrul căreia vei reuși nu doar să îți atingi potențialul, ci și să te dezvolți și să găsești noi oportunități și provocări.

Atunci când te gândești să faci o alegere pe plan profesional, cu siguranță iei în calcul mai mulți factori: salariul, programul, echipa, prestigiul firmei, precum și încrederea pe care aceasta ți-o inspiră. La Altex găsești locuri de muncă stabile, într-o companie cu o lungă istorie în spate și planuri de dezvoltare ce-ți garantează un viitor de succes.

Articolul continua dupa recomandari

Ce poziții sunt disponibile la Baia Mare și ce presupun

Mai jos vei găsi pe scurt cerințele fiecărei poziții, iar ca avantaje toate vin cu un salariu competitiv, bonuri de masă și un mediu ce îți oferă șansa de a promova și de a învăța lucruri noi.

Consultant de vânzări – Ești omul potrivit dacă ești pasionat de tehnologie, ai excelente abilități de comunicare, ești orientat către nevoile clienților, ai capacitatea de a gestiona și de a opera în soluții informatice integrate de retail și ai abilități tehnice în a recomanda produsele și serviciile companiei.

Casier – Te vei integra perfect dacă ai inițiativă și atitudine pozitivă, ai acuratețe în activitate și atenție la detalii și ești orientat către nevoile clienților. De preferat este să ai experiență anterioară pe rol, deoarece vei efectua tranzacțiile zilnice și vei emite documente fiscale, vei întocmi și verifica monetarul și vei recomanda serviciile și produsele companiei.

Manager financiar Dacă ești organizat și îți place să te ocupi de rapoarte, vei avea ocazia să coordonezi activitatea casierilor din magazin, să verifici stocurile, tranzacțiile zilnice și soldurile clienților, să asiguri înregistrarea, prelucrarea și păstrarea informațiilor referitoare la activitatea economică a magazinului, să întocmești situații și rapoarte financiar – contabile, să verifici și să transmiți lunar documentele aferente activității economice.

Director adjunct Vei propune măsuri de a maximiza profitabilitatea magazinului, vei superviza identitatea vizuală a acestuia și vei coordona întreaga echipă, vei veni cu idei de dezvoltare, vei întocmi rapoarte de vânzări și vei reprezenta magazinul în relația cu terții și autoritățile.

Manager de raion E indicat să fii pasionat de tehnologie, să ai excelente abilități de comunicare, negociere și organizare, să ai experiență în coordonarea unei echipe de vânzări și să fii orientat către cerințele pieței și nevoile clienților. De asemenea, ești persoana potrivită dacă ai abilitatea de a gestiona și de a opera în soluții informatice integrate de retail, ai abilități tehnice în a recomanda produsele și serviciile companiei.

Director de magazin Vei propune măsuri de optimizare a profitabilității până la nivel de categorie, vei superviza identitatea vizuală a magazinului și vei coordona echipa de vânzări, vei propune planuri de dezvoltare, vei întocmi rapoarte de vânzări și vei reprezenta magazinul în relația cu terții și autoritățile.

Ce mediu de lucru te așteaptă la Altex

Atmosfera e una deschisă, comunicarea între colegi și departamente fiind încurajată, iar accentul pus pe inovație îți garantează faptul că vei putea oricând să vii cu idei noi, care îți vor fi ascultate și luate în calcul. Din punct de vedere al dezvoltării profesionale, vei avea cu siguranță ocazia să crești, să deprinzi noi abilități și, în funcție de rezultate și dorința ta, să promovezi.

Altex a început ca unul dintre principalii retaileri de produse electronice și electrocasnice din România, în prezent fiind un nume greu și în categorii precum comunicațiile, auto, produsele de beauty, IT-ul sau gamingul.

Cum aplici la unul dintre joburi

E foarte simplu: accesezi secțiunea de cariere de pe altex.ro, îți alegi poziția preferată, selectezi orașul Baia Mare și ulterior atașezi CV-ul actualizat. Nu uita să îți dai acordul cu privire la procesarea datelor personale.